WHEN A PASSION BECOMES A SERVICE

“Gaat niet bestaat niet”

Over ons

When a passion becomes a service

Van kleine privéfeestjes tot verjaardagstonnen & megaparty’s, bedrijfsfeestjes, opendeurdagen, openingsrecepties, schoolfeesten, live concerten en zoveel meer.
U vraagt wij draaien!!! Niets is ons teveel.
Vanuit ons magazijn centraal gelegen bij Hasselt (de hoofdstad van de smaak) zijn we snel bereikbaar van over heel Limburg, ook vanuit de regio Antwerpen wordt er steeds meer en meer interesse getoond.
Deze passie met de grootste toewijding delen met onze klanten, het voortdurend streven naar topkwaliteit, het leveren van een goede service en dit alleen met topmerken zoals: Electro Voice, Rodec, Pioneer, DBX, Denon, Shure, Antari, Behringer en nog zoveel meer.
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat alleen met de beste kwaliteit de beste resultaten kunnen geboekt worden en dit tegen een zeer scherpe prijs.
Het was ooit een droom, een droom waaraan we hard hebben gewerkt en waar we nog dagdagelijks hard aan blijven werken, investeren en innoveren om aan alle vragen van onze klanten proberen tegemoet te komen, dat is onze visie en die willen we dan ook graag met al onze klanten delen.

Wil jij ook één van onze tevreden klanten worden, dan zouden wij graag op jou volgende event voor die topkwaliteit zorgen.

Contacteer ons voor een persoonlijke en vrijblijvende prijsofferte.

Ons motto is dan ook: “Gaat niet, bestaat niet”

Erik De Kinder, oprichter/zaakvoerder